Volledig scherm
Het Haags Jeugdbeleid debat in De Glazen Zaal. © Frank Jansen

Haags Jeugdbeleid debat blijft beschaafd

Ze waren vriendelijk voor elkaar, de dertien partijen die vanavond meededen aan het Haags jeugdbeleid-debat. De traditionele bestuurspartijen hadden allemaal hun specialisten afgevaardigd.

Ook deden er nieuwkomers aan het debat mee, zoals de Bond voor Studenten Actie, Haagse Toekomst en Samen 070. Op het punt van tegengaan van discriminatie waren alle deelnemers het ook wel eens.

Spannender werd het toen Groep de Mos met zijn idee kwam om criminele jongeren naar heropvoedingskampen te sturen. Het debat was live via internet te volgen en kijkers konden vanuit huis meepraten. Ook is het debat op video vastgelegd om politici later te kunnen herinneren aan hun beloften.

Volledig scherm
© Frank Jansen
  1. Anouk zorgt voor verrassing tijdens RTL-weerbericht over officiële begin lente
    video

    Anouk zorgt voor verrassing tijdens RTL-weerbericht over officiële begin lente

    Rockzangeres Anouk (42) heeft vanavond tijdens het RTL Weerbericht voor een verrassing gezorgd door, op de dag dat de lente officieel begint, haar nieuwe single 'Lente' te zingen. ,,Ik heb zo lang op jou gewacht... Het is hier zonder jou zo kil en grauw. Alles komt tot leven. Lente ik hou zoveel van jou...'', aldus Anouk tegen een achtergrond van vrolijke voorjaarsbloeiers. Haar optreden werd op sociale media getrakteerd op overwegend lovende reacties.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag