.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Jo Coenen Architects & Urbanists

Haagse bevolking groeit als kool, maar waar laten we straks de nieuwkomers?

ReageerDen Haag groeit en blijft ook groeien. Met vele duizenden inwoners per jaar. Maar kan de stad die voortdurende stroom van nieuwe Hagenaars wel aan, of wordt het langzaamaan tijd om eens in te grijpen? 

7 reacties

 • M. Jaeger

  1 jaar geleden
  Woonruimtes bouwen, bouwen, bouwen. En uiteindelijk is alles onleefbaar. Het begint met Den Haag, dan de plaatsen eromheen en uiteindelijk heel Nederland. Alles voor economische groei. Mensen verplicht hun huis uit jagen als ze 65 à 70 zijn, kleiner gaan wonen, alles moet doelmatig, liefst 24 uur per dag. Ik vraag me af: is de economie er meer voor de mens, of is de mens er meer voor de economie?
 • Jan Willem Roos

  1 jaar geleden
  Vreselijk, die overbevolking.
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  Bouwen is de enige oplossing. Bij de stations, in zuidwest, en ja, ook in Segbroek. Maar ook buiten de gemeentegrenzen is er ruimte. Bouw dat Groene Hart maar vol!
 • L.J. Dijk

  1 jaar geleden
  Wolkenkrabber bouwen,alles de lucht in net als in het buitenland,zo simpel is dat
 • ria abbing

  1 jaar geleden
  Was 6 jaar geleden in de binnenlanden van Soedan, toen ze door hadden dat in een Nederlander was gaven ze aan daar willen wij ook naar toe, jullie hebben geldbomen en je hoeft niet te werken en je krijgt een huis met koud en warm stromend water. Ik gaf aan dat dat niet zo was. Wel waar zijden ze een dorps genoot woonde in Den Haag. Ja daar kan je niet tegen bouwen in Nederland.

In samenwerking met indebuurt Den Haag