Willem Dreeshuis
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Dreeshuis © Daniella van Bergen

Haagse Bomenbuurt in rep en roer: opvang voor daklozen in Willem Dreeshuis

reageerBewoners van de Beeklaan zijn in rep en roer vanwege het daklozencentrum dat over een maand al in het Willem Dreeshuis komt. De gemeente Den Haag gaat in de stad meer van dit soort centra openen, waar daklozen een nieuwe kans krijgen op eigen woonruimte.

5 reacties

 • Yde van der Burgh

  1 jaar geleden
  Het is erg jammer dat alleen de negatieve regeerders aan het woord komen. Veel mensen in de straat en in de buurt, waaronder ik zelf, vinden het een mooie bestemming, helemaal in de geest van Willem Drees zelf die er tegenover woonde.
 • C.J Nelck

  1 jaar geleden
  Schande dat er weer een verpleeghuis dicht gaat. PRIMA DAT ER DAKLOZEN IN KOMEN ZIJ HEBBEN OOK RECHT OP EEN WONING. DE BUURT MOET NIET KLAGEN.ALTIJD KLAGEN DE RIJKEN BAH OM MISSELIJK VAN TE WORDEN .ZIJ MOETEN ZICH DIEP SCHAMEN. HELP DEZE MENSEN INPLAATS VAN ER TEGEN TE ZIJN
 • Don Wijnands

  1 jaar geleden
  Ik vraag me af hoeveel voorstanders van dit plan, niet op de Beeklaan wonen? D. Wijnands.
 • H Wonnink

  1 jaar geleden
  De mensen gunnen ieder 'n kans, maar ze moeten ze niet in de buurt hebben. Hoe hypocriet is het. Er wordt veronderstelt dat iedere dakloze 'n drugsgebruiker, crimineel is. Iedereen heeft recht op 'n eigen plek. Ik ga er vanuit dat het allemaal zorgvuldig gaat.
 • Gerard Krist

  1 jaar geleden
  een goede zaak op de Zichtenburglaan 39 komt ook een daklozenhuis een pand wat al jaren leeg staat van VESTIA, niet iedere dakloze heeft voor dit bestaan gekozen, vaak zijn prive omstandigheden daar de oorzaak van en in het niet een keuze waarin ze terecht zijn gekomen. fijn is het dat VESTIA mee denkt in dit probleem, ik woon zelf in Den Haag Zuid-West tegenover de Zichtenburglaan maar heb er totaal geen problemen mee dat deze mensen naar jarenlang zwerven weer een eigen kamer of woning hebben

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag