Volledig scherm
Steve Sweet van Darkraver bakt vier uur lang gratis friet voor zijn goede vriend Cem Araci. © Daniella van Bergen

Haagse dj Outsiders opent snackbar aan Lange Poten

Liefhebbers van frituur haalden vandaag hun hart op bij REBL Snacks aan de Haagse Lange Poten. De Haagse dj Outsiders, onder meer bekend van de nummers Vaderland en Helicopter, opende zijn snackbar om de hoek van de Tweede Kamer en deelde van vier uur vanmiddag tot acht uur vanavond patat uit. Aanwezig bij die opening waren onder meer vakgenoten Jebroer, DJ Chuckie en The Partysquad, terwijl The Darkraver achter de friteuse plaatsnam.

Cem Araci, artiestennaam Outsiders, startte de snackbar, vernoemd naar de door de artiest georganiseerde feesten REBL City en uitgebrachte kledinglijn, ‘voor de lol’. Het logo van REBL, dat staat voor anarchie en rebelsheid, siert zelfs de onderarm van de artiest.

,,Ik woon hier om de hoek en kreeg de mogelijkheid om deze snackbar samen met de eigenaar van Luden over te nemen. Ik houd van lekker eten, vooral van burgers. Alles wordt elke ochtend vers gebracht, er komt niets uit de diepvries. De afgelopen maanden hebben we producten getest, nu zijn we helemaal klaar voor de opening.”

De kans dat je Araci al bakkend treft, is klein. ,,Omdat ik hier woon zal ik hier vaak te zien zijn, maar ik ga zelf geen patat bakken. Ik heb het druk genoeg met optreden.” 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Den Haag en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag