De tentoonstelling ‘Monet – Tuinen van verbeelding’ van Kunstmuseum Den Haag is met een ruime meerderheid van stemmen de winnaar en ontvangt € 10.000,-.
Volledig scherm
De tentoonstelling ‘Monet – Tuinen van verbeelding’ van Kunstmuseum Den Haag is met een ruime meerderheid van stemmen de winnaar en ontvangt € 10.000,-. © Museumtijdschrift

Haagse expositie verkozen tot winnaar van Tentoonstellingsprijs: ‘Prijzengeld is zeer welkom’

De tentoonstelling ‘Monet - Tuinen van verbeelding’ van Kunstmuseum Den Haag is verkozen tot winnaar van de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs 2021. Vanmiddag kreeg directeur Benno Tempel de cheque van 10.000 euro overhandigd in het Drents Museum in Assen. Maar liefst 12.000 museumliefhebbers brachten hun stem uit.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag