De leiders van de nieuwe coalitie (vlnr): Arjen Kapteijns (GroenLinks), Boudewijn Revis (VVD), Richard de Mos (Groep de Mos) en Robert van Asten (D66).
Volledig scherm
De leiders van de nieuwe coalitie (vlnr): Arjen Kapteijns (GroenLinks), Boudewijn Revis (VVD), Richard de Mos (Groep de Mos) en Robert van Asten (D66). © Frank Jansen

Haagse formatie bijna klaar: Eneco in de verkoop, metro naar Scheveningen

De coalitie van Zand en Veen is eruit. Begin komende week wordt het akkoord van het nieuwe stadsbestuur gepresenteerd, melden bronnen aan deze website. Opvallende plannen: de Eneco-aandelen worden gecasht, de metrolijn naar Scheveningen komt er, en er wordt fors bezuinigd op het ambtenarenapparaat. 

  1. Zo'n 20 tips binnengekomen voor vermiste Jaïr (7): ‘Hopelijk blijven ze dit de komende tijd doen’

    Zo'n 20 tips binnengeko­men voor vermiste Jaïr (7): ‘Hopelijk blijven ze dit de komende tijd doen’

    De Peter R. de Vries Foundation heeft ongeveer twintig tips binnengekregen sinds het uitloven van een beloning voor de gouden tip over de in 1995 verdwenen 7-jarige Jaïr Soares. Donderdagavond maakte de stichting bekend de ultieme tip over zijn vindplaats te belonen met 250.000 euro. Kelly de Vries, voorzitter van het fonds, kan niet zeggen of de binnengekomen tips inhoudelijk belangrijke informatie bevatten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag