De Haagse markt vanmorgen. Het verschil met vorige week, toen nog weinig bezoekers zich wat van het coronavirus aantrokken, is enorm.
Volledig scherm
PREMIUM
De Haagse markt vanmorgen. Het verschil met vorige week, toen nog weinig bezoekers zich wat van het coronavirus aantrokken, is enorm. © Frank Jansen

Haagse markt lijkt net een spookstad: ‘Ik heb dit nooit eerder meegemaakt’

De schrik zit er goed in op de Haagse markt en de omliggende Haagse volksbuurten. Vorige week maandag  leken veel bezoekers en bewoners zich weinig aan te trekken van het coronavirus. Maar dat is nu compleet veranderd. De straten zien er verlaten uit en op de Haagse markt zijn vrijwel geen bezoekers meer. ‘Ik heb dit nog nooit meegemaakt’.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.