Haagse muzikanten maken voorstelling over nagelaten boodschap Wubbo Ockels

Video'Save the Earth' moet de voorstelling worden die Wubbo Ockels zelf had kunnen maken: ,,Wubbo was, net als ik, gek op muziek en dansen'', zegt weduwe Joos Ockels. De voorstelling met positieve boodschap gaat in juli in Den Haag in première.

Aan sympathisanten ontbreekt het niet bij de theatervoorstelling Save the Earth over het leven en gedachtegoed van Wubbo Ockels. Tal van partijen en organisaties hebben hun medewerking toegezegd aan het prestigieuze muziektheaterspektakel van de Haagse popband PBII. Jörgen Raymann doet mee, Eddy Zoëy trekt de wereld door om filmbeelden te maken, rockveteraan Bert Heerink (bekend van de bands Kayak en Vandenberg en zijn zomerse 'Heineken-hit' Julie July uit 2005) neemt de zangpartijen voor zijn rekening en de productie heeft de warme aanbeveling van weduwe Joos Ockels. 

  1. Milieuactivisten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    Milieuacti­vis­ten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    De milieuactivisten van Extinction Rebellion willen in de week na Pasen een ‘week vol rebellie’ organiseren in Den Haag. In een filmpje op Twitter roepen zij zoveel mogelijk mensen op om vanaf 13 april (tweede paasdag) vrij te nemen om te demonstreren. Eerder werden bij een soortgelijke actie in Amsterdam bijna vierhonderd mensen aangehouden. Een woordvoerder van de actiegroep verwacht soortgelijke taferelen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag