Volledig scherm
© anp

Haagse ontkent steekpartij na ontspoord seksspel

Het ging er iets te ruig aan toe bij het seksspel tussen de 25-jarige Kelly W. uit Den Haag en een vriend. Tegen de afspraak in zou hij de Haagse vrouw toch geslagen hebben. Volgens het OM nam ze wraak door de man krachtig in zijn arm te steken.

Het seksspel vond vorig jaar april bij Kelly W. thuis plaats. ,,We hadden behoorlijk gedronken en ook nog hasj op”, vertelde Kelly vandaag bij de rechtbank. ,,Het was een verkeerde cocktail.” Ze werd door de vriend gesneden in haar been. Dat was nog volgens afspraak. Daarna zou hij haar geslagen hebben, op de plek van een nieuwe piercing. Heel pijnlijk, en bovendien tégen de afspraak.

Ze schreeuwde het stopwoord dat ze gezamenlijk hadden afgesproken. Buren in de flat konden haar horen gillen. Nadat de ‘sessie’ was beëindigd, pakte Kelly W. volgens haar sekspartner een mes en stak hem in de onderarm. ,,Het bloed spoot eruit”, verklaarde hij na afloop. Kelly W. kwam vandaag bij de rechtbank met een heel ander verhaal. ,,Ik ben keiharde muziek gaan luisteren, en heb ook nog op de ruiten geslagen.” Dat was alles. De sekspartner had zichzelf in haar keuken verwond.

De officier van justitie gaat er vanuit dat Kelly de man verwondde. De man had een doorgesneden pees. ,,Dan hebben we het over zwaar lichamelijk letsel. Er is bovendien maar beperkt herstel mogelijk van de verwonding van de man”, aldus de officier. Normaal gesproken zou de vrouw een celstraf van acht maanden verdienen, meende hij.

Tegen Kelly W. eiste hij, bovenop de twee weken die ze al vastzat, alleen nog een voorwaardelijke celstraf van zes maanden. De vrouw zou zich wel moeten laten behandelen in een psychiatrisch ziekenhuis, want ze kampt met een verslaving en psychische problemen. De deskundigen vrezen dat ze zonder opname in een kliniek mogelijk weer bij een geweldincident betrokken raakt. 

Uitspraak rechtbank over twee weken.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag