Sjaak Bral
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral © Frank Jansen

Haal vreselijke deelscooters die onze Haagse straten bevuilen van de stoep en zet wormenhotels neer

ColumnTegen de tijd dat er houtworm in je huwelijk komt, is je vrouw allang een meubelstuk. Deze uitspraak is niet alleen onaardig voor de vrouw in kwestie maar ook voor de worm. Waarom hebben wormen zo’n slecht imago – en zeker bij de gemeente Den Haag?

 1. Noodlijdend Vestia splitst zich op in drie lokale corporaties: ‘Eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor huurders’
  PREMIUM
  Update

  Noodlij­dend Vestia splitst zich op in drie lokale corpora­ties: ‘Eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor huurders’

  Ondanks een eerdere reddingsactie blijven de schuldenproblemen van woningcorporatie Vestia zo groot, dat de volkshuisvester zichzelf in drieën wil splitsen. Eén in Den Haag, één in Delft en Zoetermeer en één organisatie in Rotterdam, meldt Vestia. Met de drie ‘sobere’ woningcorporaties hoopt Vestia meer aan het onderhoud van haar woningen te kunnen doen, zich in te kunnen zetten voor bijzondere doelgroepen en weer bij te dragen aan nieuwbouwopgave.
 2. Engeland is een soevereine natie en dit is het bewijs. Hun eigen corona
  PREMIUM
  Column

  Engeland is een soevereine natie en dit is het bewijs. Hun eigen corona

  Lansingerland, waar ligt dat dan? Dichterbij dan u denkt. En juist daar is de Britse variant van corona opgedoken. De gemeente Lansingerland is in 2007 ontstaan uit een bestuurlijke fusie tussen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. Het gebied ligt heimelijk verscholen tussen, grofweg, Zoetermeer en Schiedam. Gezamenlijk aantal inwoners: ruim 60.000. Die worden nu allemaal opgeroepen voor een coronatest.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Samenvatting | AZ - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | AZ - ADO Den Haag

  16 januari
 2. Brandweer moet weer uitrukken: auto en bankje in lichterlaaie
  Play

  Brandweer moet weer uitrukken: auto en bankje in lichter­laaie

Den Haag