La Casa de Papel masker
Volledig scherm
La Casa de Papel masker © AFP

Hagenaar (21) aangehouden voor gewapende overval met La Casa de Papelmasker

VideoDe politie heeft vandaag een 21-jarige Hagenaar aangehouden die verdacht wordt van de gewapende overval op de Albert Heijn aan de Steijnlaan in Den Haag eerder deze maand. De overvaller droeg een masker van de televisieserie La Casa de Papel.

De supermarkt was op zaterdagavond 15 februari het doelwit van de overval. Een gemaskerde man bedreigde medewerkers met een wapen. Hij maakte geld buit. Hoeveel is niet bekend. De politie kwam in kogelwerende vesten ter plaatse, maar de dader was al gevlogen. 

Onderzoek leidde naar de aanhouding van vandaag. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

  1. Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!
    #nlblijftthuis

    Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!

    Welke boodschap wil jij laten zien aan iedereen die nu thuis moet blijven of juist extra hard moet werken? Zaterdag vliegt de AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis over Den Haag om de mooiste stad achter de duinen van bovenaf te filmen. We zijn op zoek naar vlaggetjes, stoepkrijttekeningen, lieve teksten en dikke duimen omhoog, om mensen een hart onder de riem te steken. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag delen. Opgeven voor #NLBlijftThuis kan door te mailen naar info@nlblijftthuis.nl.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag