Volledig scherm
Claudia Wolters is acteur en deed afgelopen weekend mee aan de Halloween Walk in Zoetermeer. © Peter Franken

Halloween: nog één dag griezelen

Hoewel er het afgelopen weekend al op verschillende plaatsen aandacht aan is besteed, is het vandaag pas officieel Halloween. Ook vandaag wordt er nog uitgebreid gegriezeld in de regio! Hierbij een kleine greep uit de Halloween-activiteiten van vandaag. 

In de Haagse wijk Houtwijk wordt vanavond de Trick or Treat Halloweenavond georganiseerd. Van 19.00 tot 21.00 uur kunnen kinderen langs de huizen rond het B. Thoenplantsoen gaan om iets lekkers op te halen. De adressen waar kinderen welkom zijn hebben flyers voor het raam hangen. 

In Zoetermeer organiseert Buurtforum Samenindestromen aan de Zambezistroom vanavond een Halloween Horror Story. Tussen 19.00 en 21.00 uur kan over het griezelpad gelopen worden, maar 'betreden is op eigen risico'!

Delftenaren verzamelen zich vanavond vanaf 18.00 uur terecht in speeltuin de Bras, waar een halloweenviering gehouden wordt. ,,In groepjes gaan we de deuren langs in de straten rondom de Brasserskade, om bij deelnemende en volledig in griezelstijl versierde huizen met griezelig verklede buurtbewoners aan te bellen'', zo kondigde de organisatie aan. ,,De buurtbewoners krijgen hierbij maar één keuze: snoep of je leven!'' Voor deze activiteit zijn wel toegangskaartjes nodig, deze konden tot en met afgelopen vrijdag worden aangeschaft. 

Volledig scherm
In Houtwijk zijn de bewoners bijna klaar voor Halloween. © Houtwijk Halloween

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van breaking news in jóuw regio? Zet dan je pushnotificatie aan!

  1. Glazenwasser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'
    PREMIUM
    Vak apart

    Glazenwas­ser Dennis: 'Zolang het tussen plus 40 en min 4 graden is werk ik'

    Dennis Westenberg (40) uit Den Haag ging naar de havo op het Aloysius College en was vervolgens op de Haagse Hogeschool hard op weg om accountant te worden. ,,Maar ik merkte dat het m'n ding niet was. Toen een vriend van me, Raymond Mulder, een glazenwasser, vroeg om hem te komen helpen, heb ik dat gedaan. Dat was bijna twintig jaar geleden. Nu heb ik mijn eigen glazenwassers- en schoonmaakbedrijf en ben ik blij dat ik niet ergens binnen op kantoor achter een beeldscherm hoef te zitten." Verslaggever Nicolette van der Werff ging bij hem langs voor de rubriek Vak Apart.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag