Harry Ballemaker jr., Ben Vermeulen
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Ballemaker jr., Ben Vermeulen © Leo van der Velde

Halve Maan zoekt nóg stel nieuwe gastvrije mensen

Handjes gezochtIn alle branches wordt naarstig naar nieuw personeel gezocht. Ook bij eetcafé De Halve Maan en Sir Winston Partycentrum in Rijswijk stapelen de vacatures zich op. Koks, medewerkers in de bediening of in de keuken, voltijd of deeltijd. Op de website werkenbijsirwinston.nl kun je direct sollciteren.

 1. Melle (26) wil lesgeven én is academicus, maar pabo’s weigeren hem: ‘Er is toch een lerarentekort?’
  PREMIUM
  53

  Melle (26) wil lesgeven én is academicus, maar pabo’s weigeren hem: ‘Er is toch een lerarente­kort?’

  Met het nijpende lerarentekort grijpen pabo’s íedereen aan die leraar wil worden. Toch? Fout. Melle Sturing (26) is jong, heeft een universitair diploma en staat al (onbevoegd) voor de klas in het praktijkonderwijs. Hij lijkt de perfecte docent. Eén probleem: hij wordt niet aangenomen op Haagse pabo’s. Zonder dat lerarendiploma zal hij moeten stoppen met het werk dat hem zó ligt.
 2. Pas op! In deze bekende winkelstraat lopen voetgangers grote kans om onderuit te gaan: ‘Levensgevaarlijk’
  PREMIUM

  Pas op! In deze bekende winkel­straat lopen voetgan­gers grote kans om onderuit te gaan: ‘Levensge­vaar­lijk’

  Op hakken lopen is er bijna onmogelijk, maar ook met sneakers of gewone schoenen loop je er grote kans om onderuit te gaan. De bestrating van de Haagse Spuistraat is al langer niet op orde, maar nu is het volgens winkeliers en bezoekers wel héél erg. De stenen klinkers liggen bijna overal los of steken uit. Mensen struikelen er dagelijks over. ,,Het is hier levensgevaarlijk.’’

In samenwerking met indebuurt Den Haag