Volledig scherm
Videostill uit de heftige beelden © VKMag

Heftige beelden: man die ruit in sloeg zwaar mishandeld

VIDEO & UPDATEDe politie heeft een video, waarop twee mannen een andere man zwaar mishandelen, onderzocht. Het gaat om een man die zaterdagochtend rond twee uur een ruit heeft ingeslagen van een woning aan de Marktweg en kort daarna slachtoffer werd van zware mishandeling. De politie zoekt het slachtoffer en de twee verdachten.

Website VKMag kwam vandaag met de beelden naar buiten van de mishandeling. Let wel op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. 

tekst gaat verder onder de video

Een omstander hoorde glasgerinkel en belde direct de politie. Hij besloot daarna zelf te gaan kijken wat er aan de hand was, meldt de politie. De getuige zag een onbekende man staan bij een kapotte ruit van een woning. Kort daarna rende die verdachte weg met twee andere mannen achter hem aan. Hierna ontstond een gevecht waarbij de verdachte met een steekvoorwerp de twee mannen bedreigde. Hierop namen de twee mannen actie tegen de verdachte en sloegen en schopten hem, terwijl hij op de grond lag.  De melder was getuige van dit incident en filmde het.

Toen de politie arriveerde waren de drie mannen al verdwenen. Wel hebben agenten een steekwapen gevonden en in beslag genomen. De eigenaar van de woning waar de ruit werd ingegooid wilde vannacht geen aangifte doen van het voorval.

De politie roept getuigen op om zich te melden. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag