Richard met z'n dochters Melanie en Djemie (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Richard met z'n dochters Melanie en Djemie (r). © Privéfoto

Hoe de pomp aan de Lozerlaan het domein van Richard werd: praatje voor de klant, koekje voor de hond

Van wieg tot grafDe pomp bij de Uithof was Richards domein. Hij was hartelijk en alert en werd door klanten en collega’s op handen gedragen. Een overplaatsing bleek niet zo’n goed idee. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van: Richard Hartog (14 maart 1956 – 4 maart 2022), het kloppend hart van de benzinepomp bij de Uithof. 

 1. Het bestaan was hard, maar Aad was harder: met hart en ziel ging hij voor zijn bedrijf en zijn familie
  PREMIUM
  van wieg tot graf

  Het bestaan was hard, maar Aad was harder: met hart en ziel ging hij voor zijn bedrijf en zijn familie

  Hij werd geboren als Aad Buijs in een Haagse familie in de Schilderswijk. Thuis was het niet altijd gezellig. Hij was 14 toen z’n vader overleed en hij de kostwinner werd van het gezin. Het bestaan was hard, maar Aad was harder. Hij werkte van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, met een lach, bij de groenteboer en overal waar wat te verdienen viel. Die werklust werd gezien en gewaardeerd door de familie Sprenkels. Een Haagse glazenwassersfamilie die hem onder hun hoede nam. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van Aad Blanco (19 mei 1947 – 31 maart 2022)
 2. DUNO officieus gedegradeerd en fenomeen De Niet weer op schot: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  DUNO officieus gedegra­deerd en fenomeen De Niet weer op schot: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Ook dit weekend stond het weer bol van de bijzonderheden in het amateurvoetbal. In de tweede klasse werd het duel tussen SVC’08 en Westlandia gestaakt na een ernstige blessure. DUNO kan de degradatie naar de vierde klasse bijna niet meer ontgaan en fenomeen Michael de Niet was in de tweede divisie wéér op schot. Wat gebeurde er dit weekend nog meer op de velden van het amateurvoetbal? Met dit overzicht ben je helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag