Burgemeester Van Zanen probeert een rolstoel uit met Stichting Voorall tijdens de ervaringstour om zo te ondervinden wat voor hindernissen mensen met een beperking op straat tegen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Van Zanen probeert een rolstoel uit met Stichting Voorall tijdens de ervaringstour om zo te ondervinden wat voor hindernissen mensen met een beperking op straat tegen komen. © Frank Jansen

Hoe is het om gehandicapt te zijn? Burgemeester Van Zanen zit verwonderd in een rolstoel

Zittend in een rolstoel. Lopend naast iemand met een visuele beperking. De Haagse burgemeester Jan van Zanen ervoer vrijdag op de jaarlijkse Wereldgehandicaptendag hoe het is om met een handicap te leven middels een ‘ervaringstour’ van Stichting Voorall.  

  1. Hoe de zwoegende Haagse bakker Anton met zijn croissants multimiljonair werd
    PREMIUM
    Van wieg tot graf

    Hoe de zwoegende Haagse bakker Anton met zijn croissants multimiljo­nair werd

    Anton Hessing was de oudste in een vermaarde banketbakkersfamilie. Hij groeide, met twee broers en vier zussen, op in de bakkerij aan de Koningin Wilhelminalaan in Voorburg. Op zijn 14de ging hij van school om in de praktijk door zijn vader tot banketbakker te worden opgeleid. Deze keer in de rubriek Van Wieg Tot Graf het levensverhaal van: Anton Hessing (27 november 1936 – 15 december 2021).

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag