Een e-bike, foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een e-bike, foto ter illustratie. © ANP

Honderden Nederlandse e-bikes in België teruggevonden: één gps-trackertje was genoeg

Een arrestatieteam heeft in een verlaten loods in België honderden gestolen (elektrische) fietsen uit Nederland aangetroffen. ,,We halen dit keer de gestolen fiets én de boef van straat.”

17 reacties

 • Marco S. Zelf

  12 maanden geleden
  @Filip Tjoelker, is de rest nu zo slim of bent u nou zo dom? Dan doet u voortaan fijn alsof de grenzen -niet- open zijn als u op reis gaat, en laat u overal uw reispapieren, legitimatie en bagage controleren. Reserveer vast minimaal 6 uur extra voor uw reis zou ik zeggen. Suc6!
 • Filip Tjoelker

  1 jaar geleden
  Het zoveelste voorbeeld dat het opengooien van alle grenzen heel erg slecht voor ons is geweest.
 • Clemens OS

  1 jaar geleden
  Inderdaad de branche moet verplicht worden een gps tracker in te bouwen en een bewakingsbedrijf op te richten dat de zaak monitort. Niet normaal dat die fietsen op zo'n grite schaal verdwijnen.
 • rob spaans

  1 jaar geleden
  De Belgische schavuiten.
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  De Duitsers wisten ook wel raad met onze fietsen, dus het is van allen tijd. Maar een Opoefiets van 50 Euro is niet zo interessant meer. In Amsterdam heb je tegenwoordig 3 zeer stevige sloten (kost meer dan de hele fiets) nodig om in ieder geval het frame nog terug te vinden. Het nieuwe verdienmodel zijn nu de E-bikes. Hoe duurder, hoe gewilder. Heling neemt ook hand over hand toe. Het wordt tijd voor toren hoge boetes en de verplichting van een tracksysteem boven de 500 Euro!!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag