Volledig scherm
© Floor van Oers

Hoogvliet in Voorburg door brand 'verloren'

De directie van Hoogvliet beschouwt de supermarkt aan de Klaverweide in Voorburg, waar gisterochtend op het dak een felle brand woedde, als verloren. De winkel is de komende weken dan ook gesloten.

 ,,Hoogvliet begint, zodra het mogelijk is, met het leegruimen van de winkel. Daarna wordt er zo snel mogelijk gestart met het opnieuw opbouwen van het interieur. Hoe snel de supermarkt weer geopend kan worden, zal later duidelijk worden'', laat de directie weten.

Pendelbus
Om vooral de oudere klanten rond winkelcentrum Essesteijn tegemoet te komen zet Hoogvliet direct een gratis pendelbus in die hen naar de Hoogvliet aan de Mgr. van Steelaan in Voorburg brengt. De pendelbus rijdt vanaf donderdag tussen 10.00 en 19.00 uur iedere 15 minuten.

Bij de korte, maar felle brand in de supermarkt raakte niemand gewond. Op het moment van uitbreken waren er ongeveer vijftien klanten en evenveel personeelsleden in de winkel aanwezig. Zij konden het pand zonder problemen verlaten. De directie is dan ook blij met het optreden van iedereen. ,,Er is bij Hoogvliet grote waardering voor zowel de inzet van de hulpdiensten als voor de medewerkers die ter plaatse waren en de ontruiming hebben begeleid. Iedereen bleef kalm en door alert optreden van alle betrokkenen is een grotere ramp voorkomen.''

  1. Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!
    #nlblijftthuis

    Den Haag, laat je zien aan onze AD-drone!

    Welke boodschap wil jij laten zien aan iedereen die nu thuis moet blijven of juist extra hard moet werken? Zaterdag vliegt de AD-drone van onze actie #NLBlijftThuis over Den Haag om de mooiste stad achter de duinen van bovenaf te filmen. We zijn op zoek naar vlaggetjes, stoepkrijttekeningen, lieve teksten en dikke duimen omhoog, om mensen een hart onder de riem te steken. Daar worden we blij van en dat willen we als AD graag delen. Opgeven voor #NLBlijftThuis kan door te mailen naar info@nlblijftthuis.nl.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag