Femke (links), Anne, Menno en Michiel verrichten wondertjes in de keuken van de Firma van Buiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Femke (links), Anne, Menno en Michiel verrichten wondertjes in de keuken van de Firma van Buiten. © Fred Leeflang

Horecazussen Anne en Femke kregen liefde voor koken met paplepel ingegoten

Aan tafelAnne en Femke Kleijweg kregen de liefde voor koken met de paplepel ingegoten, als dochters van een Delfts horeca-icoon. Dat vertellen ze in de rubriek Aan tafel. 

Niemand hoeft Anne en Femke Kleijweg te vertellen dat koken leuk is. Ze maken er in hun Firma van Buiten een sport van om de mooiste gerechten op tafel te toveren. Niet alleen, maar met een team van toppers die nét een beetje anders zijn dan anders. De Firma van Buiten leidt namelijk mensen op die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. En dat doen ze goed, getuige de stapels prijzen en blijken van waardering die de horecazussen met hun culinaire vrienden in de wacht hebben gesleept. ,,Daar zijn we waanzinnig trots op!”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag