Volledig scherm
Hotel Des Indes behoort tot ‘The Leading Hotels of the World’ © anp

Hotel Des Indes schaart zich bij wereldtop

Hotel Des Indes is toegevoegd aan de lijst met vierhonderd meest exclusieve en bijzondere hotels ter wereld, de zogenoemde ‘Leading Hotels of the World’. 

Deze ‘Leading Hotels’ hebben als gemeenschappelijke kenmerken: een uitzonderlijk hoog serviceniveau, unieke ambiance en ligging op een bijzondere locatie. 

Het luxueuze Des Indes aan het Lange Voorhout laat weten vereerd te zijn toe te mogen treden tot deze wereldwijde elite. ,,We zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van deze prestigieuze collectie van tophotels”, zegt algemeen manager Coen Masselink. ,,Dit betekent voor ons de start van een nieuwe spannende fase.”

Normen

Nieuwe leden van The Leading Hotels worden streng gecontroleerd of zij blijven voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort en service. Ook de kracht en aantrekkingskracht van de hotels tellen zwaar, evenals de locatie.

In Nederland staan het Conservatorium Hotel, Hotel Okura en De L’Europe in Amsterdam ook op de lijst. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. VVD: Vuurwerkfestival moet doorgaan omdat het goed is voor Scheveningse economie
    Play

    VVD: Vuurwerk­fes­ti­val moet doorgaan omdat het goed is voor Schevening­se economie

    Werk met strandtenthouders samen om dit jaar een veilige en verantwoorde editie van het Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen op poten te zetten. Dat pleidooi doet de Haagse VVD-fractie richting de gemeente. Op dit moment is niet duidelijk of en wanneer het festival precies gaat plaatshebben. Gemikt wordt op een datum na de zomer, omdat de enorme drukte tijdens de zomervakantie een potentieel onveilige situatie kan veroorzaken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag