Sjaak bral
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak bral © Frank Jansen

Ik weet hoe het voelt om negentig minuten te zwoegen zonder ‘m erin te krijgen

ColumnIk sympathiseer met ADO. Ik weet hoe het voelt om negentig minuten te zwoegen zonder ‘m erin te krijgen. In de blessuretijd lukte het tegen Excelsior dan toch: Sem Steijn schoot ADO met één been richting de eredivisie. Morgen is de ontknoping in eigen stadion, waarmee een ronduit bizar voetbaljaar wordt afgesloten. 

 1. Harrie Jekkers blikt nog één keer terug en gooit dan handdoek in de ring: ‘Misschien voor altijd’
  PREMIUM
  Hoe is het nu met?

  Harrie Jekkers blikt nog één keer terug en gooit dan handdoek in de ring: ‘Misschien voor altijd’

  Zo, deze zomer nog even negen voorstellingen spelen en dan is het echt afgelopen met Achter de duinen, het belachelijk succesvolle programma waarmee Harrie Jekkers sinds 2018 met enige regelmaat de Koninklijke Schouwburg in zijn geboortestad Den Haag tot de nok toe vult. En dan? ,,Dan kap ik ermee. Misschien voor een jaar, misschien voor altijd. Je merkt toch dat je ouder wordt. Pijntje hier, pijntje daar.’’
 2. Grote droom van overleden superfan Dani (21) komt zondag mogelijk uit: ‘Ik voel dat hij erbij is’
  PREMIUM
  ADO Den Haag

  Grote droom van overleden superfan Dani (21) komt zondag mogelijk uit: ‘Ik voel dat hij erbij is’

  Het heeft zo moeten zijn. De droom van de op 21-jarige leeftijd overleden superfan Dani Ebben kan zondag in vervulling gaan, als ADO van Excelsior wint en naar de eredivisie promoveert. Zijn overlijden heeft de spelersgroep kracht gegeven en de ouders van Dani zijn de Haagse club eeuwig dankbaar voor de liefde en steun. ,,Dani is op beslissende momenten een twaalfde man voor de ADO-selectie geweest.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag