Sytze Ferwerda uit Rustenburg-Oostbroek tussen enkele van de talloze fout geparkeerde auto’s in zijn wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Sytze Ferwerda uit Rustenburg-Oostbroek tussen enkele van de talloze fout geparkeerde auto’s in zijn wijk. © Frank Jansen

In deze Haagse buurten is de parkeerellende het grootst

reageerDaar staan ze. Helemaal bovenaan het lijstje waarop je als Haagse buurt niet hoog wilt staan. Nergens in de stad is het zo lastig om je auto te parkeren als in Oostbroek-Noord en Oostbroek-Zuid, blijkt uit gegevens van de gemeente Den Haag.

11 reacties

 • H. Velleman

  1 maand geleden
  Hier in de bloemenbuurt, is de parkeerdruk met bedrijfsbusjes zowel privéauto zo groot dat degenen die bij huis parkeren, zowel om niet in de files tussen de stoplichten te komen dan maar op oudere leeftijd een scooter en/of fiets nemen. Terwijl je door de brommers motoren(sommige maandenlang met hoes) kinder bakken, dat lopen over stoepen langs de groenvoorziening zonder je benen open te halen niet gaat. Ook met guur rotweer dan maar hun wagentje laten staan, met alle ouderen risico's van dien
 • J.w Zwarts

  1 maand geleden
  Vergeet Moerwijk Oost niet,geen parkeerplek meer te vinden na 18.00 uur.Dit is begonnen met betaald parkeren Bv Anna Bijnslaan en omgeving. Hier in Moerwijk Oost worden s’avonds en in de weekends alle busjes en 2e auto’s geparkeerd !Voor de bewoner zijn door deze actie van de Gemeente geen parkeerplek over.
 • Hans Sparreboom

  1 maand geleden
  Nu aankondigen: per 2025 is nog maar voor 1 auto per woning een parkeervergunning beschikbaar. Dan kan iedereen zich hierop voorbereiden en is t probleem vanaf 2025 opgelost.
 • W sluis

  1 maand geleden
  In het Zeeheldenkwartier is het ook een gedoe om je auto te parkeren en dan worden er in de winkelstraten ook nog eens de parkeerplaatsen ingenomen door terrassen.
 • S W

  1 maand geleden
  Teveel auto's per woonadres. Teveel mensen die blijkbaar een lichamelijke handicap hebben en niet kunnen lopen of fietsen naar school, naar hun werk (vaak in Den Haag of daar dichtbij) naar een tram of bus, naar een winkels.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag