Raadslid Janice Roopram (Hart voor Den Haag) heeft schriftelijke vragen gesteld of het initiatief Fietsmaatjes ook in Den Haag uitgerold kan worden.
Volledig scherm
Raadslid Janice Roopram (Hart voor Den Haag) heeft schriftelijke vragen gesteld of het initiatief Fietsmaatjes ook in Den Haag uitgerold kan worden. © Hart voor Den Haag

Initiatief Fietsmaatjes binnenkort mogelijk ook in Den Haag om eenzame ouderen in beweging te krijgen

Als het aan Hart voor Den Haag ligt, wordt het initiatief Fietsmaatjes Nederland binnenkort ook uitgerold in Den Haag. De partij wil het project hier in de regio inzetten om eenzame ouderen meer naar buiten en in beweging te krijgen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag