Arnoud van Doorn
Volledig scherm
PREMIUM
Arnoud van Doorn © ANP

Inval bij omstreden raadslid Arnoud van Doorn voor lekken naam Remkes

Justitie heeft een inval gedaan in het huis van Arnoud van Doorn, fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid, in verband met het lekken uit een vertrouwelijke vergadering met de commissaris van de Koning van Zuid-Holland. Door het strafbare lekken lag de naam van Johan Remkes als waarnemer voor de opgestapte burgemeester Pauline Krikke vroegtijdig op straat. 

 1. Receptioniste schopt het tot directeur van Kurhaus: ‘Dit moet het beste hotel van Nederland worden’
  PREMIUM
  Interview

  Receptio­nis­te schopt het tot directeur van Kurhaus: ‘Dit moet het beste hotel van Nederland worden’

  Roxana Tajvar is sinds vorige maand hét nieuwe gezicht van het Kurhaus in Scheveningen, misschien wel het bekendste hotel van Nederland. De 35-jarige algemeen directeur van het 5-sterren hotel, kwam op 7-jarige leeftijd naar Nederland en wist zich binnen drie jaar van receptioniste omhoog te werken tot de hoogste leidinggevende. ,,Ik ben altijd heel ambitieus geweest.’’
 2. Boze gemeenteraad doet aangifte van lekken opnames van geheime gesprekken rondom Remkes
  Play
  update/video

  Boze gemeente­raad doet aangifte van lekken opnames van geheime gesprekken rondom Remkes

  Geheime gesprekken tussen de Zuid-Hollandse commissaris van de Koning, Jaap Smit, en de Haagse fractievoorzitters over de nieuwe waarnemend burgemeester zijn uitgelekt. Dit ondanks dat het thema integriteit hoog op de politieke agenda staat in Den Haag vanwege het corruptieonderzoek naar wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui. De gemeenteraad gaat aangifte doen van het lek. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag