Atleet Dennis Van Der Stroom, Prins Harry en gastheer Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif fietsen door het park tijdens de presentatie van de Invictus Games The Hague 2020. Ter illustratie.
Volledig scherm
Atleet Dennis Van Der Stroom, Prins Harry en gastheer Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif fietsen door het park tijdens de presentatie van de Invictus Games The Hague 2020. Ter illustratie. © ANP

Invictus Games opnieuw uitgesteld, spelen nu gepland voor voorjaar 2022 in Den Haag

De Invictus Games Den Haag 2020 zijn weer uitgesteld. Het evenement stond gepland in het voorjaar van vorig jaar in het Haagse Zuiderpark, maar daar werd een streep doorheen gezet vanwege de coronapandemie. Besloten werd het uit te stellen naar dit jaar, maar ook dit gaat door de nog immer durende pandemie niet lukken. 

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Explosie en beschieting bij restaurant Den Haag
  Play

  Explosie en beschie­ting bij restaurant Den Haag

 2. Corona slaat dodelijker toe onder Hindoestaanse Hagenaar
  Play

  Corona slaat dodelijker toe onder Hin­doestaan­se Hagenaar

Den Haag