Volledig scherm
PREMIUM
Alain Adriaanse, getipt voor een ster voor zijn Hofstede Meerzicht in Zoetermeer die niet kwam, staat gewoon weer achter de kachel. ,,Gewoon doorgaan." © Frank Jansen

Is Den Haag te min voor Michelin? Sterren vliegen óver Haagse regio

De getipte ster voor restaurants in Den Haag, Voorburg en Zoetermeer vloog over. Is dat erg? Ja, vindt chefkok Marcel van der Kleijn.

Loop je net de Oscars onder de culinaire prijzen mis, sta je gewoon vrolijk achter 'de kachel' van je restaurant in Zoetermeer. Zo is chefkok Alain Adriaanse van restaurant Hofstede Meerzicht misschien nog wel de grootste winnaar tijdens de uitreiking van de fel begeerde Michelinsterren gisteren. Ook al liep hij als veel getipte kanshebber die ster mis. ,,Gewoon doorgaan."

  1. Milieuactivisten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    Milieuacti­vis­ten Extinction Rebellion komen naar Den Haag met Pasen: 'We gaan de boel flink ontregelen’

    De milieuactivisten van Extinction Rebellion willen in de week na Pasen een ‘week vol rebellie’ organiseren in Den Haag. In een filmpje op Twitter roepen zij zoveel mogelijk mensen op om vanaf 13 april (tweede paasdag) vrij te nemen om te demonstreren. Eerder werden bij een soortgelijke actie in Amsterdam bijna vierhonderd mensen aangehouden. Een woordvoerder van de actiegroep verwacht soortgelijke taferelen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag