Jeffrey Kleijnendorst
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Kleijnendorst © Thierry Schut

Jeffrey helpt mensen bezuinigen: ‘Maar ik pak als budgetcoach niets af’

Dure TijdJeffrey Kleijnendorst, oftewel budgetcoach Westland, helpt mensen met bezuinigen. Niet door hun pleziertjes af te pakken, maar door hun uitgaven stevig tegen het licht te houden.

 1. Ruim 85.000 bezoekers trokken naar ‘historische’ Veteranendag: ‘Vrede is niet langer vanzelfsprekend’
  met video

  Ruim 85.000 bezoekers trokken naar ‘histori­sche’ Veteranen­dag: ‘Vrede is niet langer vanzelf­spre­kend’

  Ruim 100.000 veteranen zijn tijdens Veteranendag weer traditiegetrouw bedankt voor hun inzet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Afghanistan is de missie die dit jaar centraal stond. Dat kwam tot uiting tijdens een bijzondere vaandelceremonie op de Hofvijver. Maar liefst 85.000 bezoekers trokken naar Den Haag voor de publieksactiviteiten op het Malieveld en om langs de route van het defilé te staan.
 2. Die Haghe-trainer op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’
  PREMIUM

  Die Haghe-trai­ner op handen gedragen: ‘Voordat Kees euthanasie pleegde, zei hij dat ik het moest afmaken’

  Na maanden van billenknijpen in de kelder van de eerste klasse kon Die Haghe zaterdag eindelijk opgelucht ademhalen. In Leiden bleef het tegen AFC 0-0, waarna er voor de tweede keer in een week tijd strafschoppen aan te pas kwamen. Ook nu wonnen de Hagenaars en dus heeft trainer Wim de Jong het onmogelijke met zijn ploeg tóch geflikt. Die Haghe blijft eersteklasser. ,,Hoe belangrijk Wim voor ons is, is met geen pen te beschrijven.”
 3. Gemeente Den Haag geeft ‘preferente positie’ bij bijstandsschulden op: ‘Het voelt onterecht’
  PREMIUM
  Dure tijd

  Gemeente Den Haag geeft ‘preferente positie’ bij bijstands­schul­den op: ‘Het voelt onterecht’

  De gemeente Den Haag heeft besloten om per het derde kwartaal van dit jaar haar ‘preferente positie’ bij bijstandsschulden op te geven. Dat betekent dat de gemeente als schuldeiser niet langer een hoger bedrag kan innen dan andere schuldeisers. ,,Het voelt onterecht als overheidsschuldeiser om het dubbele bedrag te innen, wat dan ten koste gaat van bijvoorbeeld een particulier bedrijf dat ook een openstaande rekening heeft.”

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag