Julia Korszak ging vrijdagavond rond 23.30 uur even naar de avondwinkel om snacks te halen. Halverwege was ze in de Nunspeetlaan getuige hoe een pitbull-achtige hond een puppy aan wilde vallen die door iemand werd uitgelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Julia Korszak ging vrijdagavond rond 23.30 uur even naar de avondwinkel om snacks te halen. Halverwege was ze in de Nunspeetlaan getuige hoe een pitbull-achtige hond een puppy aan wilde vallen die door iemand werd uitgelaten. © Privéfoto

Julia (18) ligt urenlang op operatietafel na aanval agressieve hond: ‘Helft van haar gezicht hing eraf’

De moeder en broer van het 18-jarige meisje Julia Korszak dat vrijdagavond in Den Haag ernstig gewond raakte toen een pitbull-achtige hond in haar gezicht beet zijn zwaar geschokt en aangeslagen. Ze roepen de eigenaar van het levensgevaarlijke dier op zich te melden bij de politie. 

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

 1. Babyvosjes in Haagse bos trekken veel bekijks
  Play

  Babyvosjes in Haagse bos trekken veel bekijks

 2. Grote tak breekt deels af en valt op geparkeerde auto’s
  Play

  Grote tak breekt deels af en valt op geparkeer­de auto’s

Den Haag