Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Justitie te laks: Hagenaars verdacht van stelen Belgische bewijsmaterialen vrijuit

Twee Hagenaars die vijf jaar geleden in zouden hebben gebroken bij een Belgische rechtbank en 64 stapels vals geld, computers en een anti-afluisterapparaat meenamen, krijgen daarvoor geen straf. De zaak sleepte al te lang voort.

 1. Kustdorp in de ban van ontsnapping drie exotische roofdiertjes: ‘Ze zijn heel alert en snel’
  PREMIUM

  Kustdorp in de ban van ontsnap­ping drie exotische roofdier­tjes: ‘Ze zijn heel alert en snel’

  Inwoners van ’s-Gravenzande hebben een nieuw tijdverdrijf. Het halve kustdorp is in de weer met een klopjacht op drie stokstaartjes. De even olijke als exotische diertjes zwerven door de straten, op zoek naar voedsel. Diverse ’s-Gravenzanders hebben het trio reeds op de foto vast weten te leggen. Tot dusver is het nog niet gelukt om de op muizen en ratten jagende roofdieren te vangen.
  Den Haag
 2. Russische ex-president dreigt rechters ICC in Den Haag met raket: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’

  Russische ex-president dreigt rechters ICC in Den Haag met raket: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’

  De Russische ex-president Dmitri Medvedev heeft maandag in een bericht op Telegram gezegd dat het besluit van het Internationaal Strafhof in Den Haag (ICC), om een arrestatiebevel uit te vaardigen tegen de huidige Russische president Vladimir Poetin, verschrikkelijke gevolgen zal hebben voor het internationaal recht. Ook dreigt hij de rechters met het afschieten van een hypersonische raket op het strafhof: ‘Houd de lucht maar goed in de gaten’.

In samenwerking met indebuurt Den Haag