Zo besmeurd zag het Indisch Monument aan de Waterpartij er vorig jaar uit vlak voor de nationale herdenking 15 augustus 1945 van de slachtoffers die in de Tweede Wereldoorlog vielen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo besmeurd zag het Indisch Monument aan de Waterpartij er vorig jaar uit vlak voor de nationale herdenking 15 augustus 1945 van de slachtoffers die in de Tweede Wereldoorlog vielen. © ANP

Justitie zet punt achter vervolging bekladding Indisch Monument: geen daders gevonden

Politie en justitie hebben geen daders gevonden van de bekladding van het Indisch Monument in Den Haag. Dat gebeurde voor de nationale herdenking van 15 augustus 1945 met koning Willem-Alexander en premier Rutte. Justitie in Den Haag heeft de zaak gesloten.  

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag