Karin Bloemen in haar sas in Groene Zetel: ‘Er is niets zo fijn als lekker wroeten in de aarde’

videoIn een knalrode jurk bezaaid met rozen die alleen Karin Bloemen kan dragen, staat de actrice op het Plein in Den Haag. Achter haar een drieënhalf meter hoge stoel versierd met zonnebloemen, bospeen, tomaten en appels. Geen alledaagse gebeurtenis, ook niet voor haar: ‘Jullie zullen je wel afvragen: wat doet deze vrouw hier?’

 1. Den Haag lokt toeristen met campagne ‘Een zee van ruimte’, maar hier is dat al te vinden
  PREMIUM

  Den Haag lokt toeristen met campagne ‘Een zee van ruimte’, maar hier is dat al te vinden

  De gemeente Den Haag is met haar marketingbureau de campagne Een zee van ruimte begonnen. Door te wijzen op de plekken waar de 1,5-meter maatregelen probleemloos kunnen worden opgevolgd wil de stad de toeristen weer binnenhalen. Maar de campagne is ook bedoeld voor eigen inwoners om in coronatijd te recreëren op plekken waar het rustig is. Vier portretten van prachtgebieden in en rond Den Haag waar niemand elkaar in de weg loopt.
 2. Vroeg pieken in de club met nieuwe maatregelen: ‘Je zal zien dat het ook nu gezellig wordt’
  PREMIUM

  Vroeg pieken in de club met nieuwe maatrege­len: ‘Je zal zien dat het ook nu gezellig wordt’

  Tegen elkaar aangeplakt met je vrienden bij de bar staan. Dat is vanaf zaterdag weer mogelijk. Voor de clubs is er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Met de versoepelde coronamaatregelen is er geen maximumaantal bezoekers meer. Wel blijft de sluitingstijd om middernacht en is een coronatoegangsbewijs verplicht. Al zijn er horecaondernemers die om dat laatste niet gaan vragen. Hoe gaan de clubs in onze regio dit bolwerken?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag