Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Bral. © Joost Hoving

Kies voor het échte hout, niet het kakkineuze hout

ColumnDe winkeliers in de Haagse Van Hoytemastraat hebben last van koorts. De hermelijnkoorts, om precies te zijn. Sinds u bent verhuisd naar Huis ten Bosch hebben ze alvast de rode loper uitgerold. Maar moet u daar nu wel uw koninklijke boodschappen doen? Nee. Ik heb een beter idee.

De hermelijnkoorts: de neiging om iemand wel héél erg leuk te gaan vinden als je hem of haar in het echt hebt ontmoet. Het overkomt velen en de winkeliers in de Van Hoytemastraat in het Benoordenhout kunnen niet wachten tot het zover is. De chique winkelstraat maakt zich op voor een bezoekje van u, Máxima en uw roodgekoonde koters. Toch zou ik u willen adviseren om de Van Hoytemastraat links te laten liggen.

  1. Bruiloftsgast bespuugt beveiligingsbeambte nadat Lamborghini crasht, verhuurder doodziek van incident
    VIDEO

    Bruilofts­gast bespuugt beveili­gings­be­amb­te nadat Lamborghi­ni crasht, verhuurder doodziek van incident

    Een peperdure Lamborghini Huracan van een Utrechtse verhuurder, die onderdeel was van een trouwstoet, is vannacht in botsing geraakt met een busje op de kruising van de Pettendijk en de Lange Kruisweg in Maasdijk. Na de botsing liep het zodanig uit de hand dat een 30-jarige beveiligingsbeambte van het busje werd aangevallen en meerdere keren in haar gezicht werd gespuugd.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag