Anita van der Laar gaat er veel last van ondervinden als het oude Kijkduin vervangen is door Nieuw Kijkduin met luxe appartementen aan de kustlijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita van der Laar gaat er veel last van ondervinden als het oude Kijkduin vervangen is door Nieuw Kijkduin met luxe appartementen aan de kustlijn. © Frank Jansen

Kijkduin ziet hoe lieflijke familiebadplaats verandert in chique boulevard: ‘Je krijgt die gebouwen gewoon voor je neus gezet’

Bewoners van Kijkduin zien met weemoed hoe hun lieflijke badplaats voorgoed verandert in een chique boulevard met een spectaculaire skyline vol luxe appartementen.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag