Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwe ondernemers in de Piet Heinstraat: Brit van Haley's Coment, Sandra en Juriaan van Fast & Vegan en Dee van Dee Cissorshands. © Henriette Guest

Koffie, hip haar en vegan voedsel in de Piet Heinstraat

De Piet Heinstraat vernieuwt. Als een slang werpt zij haar oude huid af om ruimte te maken voor hippe ondernemers die een vegan restaurant, een vernieuwende kapper en een ontbijtzaak uit de jaren tachtig openden. Om hier te komen, legden ze een hele reis af.

In de Piet Heinstraat bruist het van het nieuwe leven. Je kan je laten verwennen bij Lemon Grass Health Massage, design-interieur met verhalen kopen bij Edwin Pelser, lunchen met flatbread en yoghurtsaus aan grote tafels tussen hoge schilderijen bij Crunch Café... Op de plek waar je ooit in een slaperig winkeltje antroposofische verf kon kopen, brengt nu een makelaar snel duurder wordende huizen aan de man. Kleine meisjes trappen op mini-fietsjes tussen de paaltjes door, mannen met dreadlocks racen voorbij op ligfietsen en jonge vrouwen geven yogales bij het yoga- en meditatiecentrum met de naam Wake up. Deze ondernemers gooiden het roer om en joegen hun dromen na in de Piet Heinstraat.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag