Ter illustratie - 'In dezelfde wijk in Rijswijk ging twee jaar geleden een andere bouwer failliet en liet honderden huizenkopers achter met financiële problemen en stress'.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie - 'In dezelfde wijk in Rijswijk ging twee jaar geleden een andere bouwer failliet en liet honderden huizenkopers achter met financiële problemen en stress'. © Peter Franken

Kopers nieuwbouwhuizen Rijswijk in paniek: bouw ligt stil door geldnood bouwer

Huizenkopers in Rijswijk zijn in alle staten nu de bouwer van hun gekochte woning in geldnood zit en de bouw van hun huis voor onbepaalde tijd is stilgelegd. Ook ouders van kinderen met een verstandelijke beperking voor wie een speciaal wooncomplex wordt neergezet zijn gedupeerd. Het is het tweede kopersdrama in korte tijd.   

  1. Gedupeerden staan paf door nieuwe deal met Schouten Bouw: ‘Faillissement is vies spel geweest’
    PREMIUM

    Gedupeer­den staan paf door nieuwe deal met Schouten Bouw: ‘Faillisse­ment is vies spel geweest’

    Kopers die in 2019 door het faillissement van Schouten Bouw opgezadeld werden met stress, financiële schade en zelfs huwelijksproblemen omdat hun nieuwe huizen niet afgebouwd werden, vinden het onbegrijpelijk dat de gemeente Leidschendam-Voorburg een nieuwe bouwdeal voorbereid met een ander bedrijf van Chris Schouten. De omstreden ondernemer zelf vindt dat hij een nieuwe kans verdient.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag