Beeld ter illustratie: de Laakkade in Laakkwartier.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie: de Laakkade in Laakkwartier. © Frank Jansen

Laakkwartier-Oost is slechtste buurt van Nederland, vinden de bewoners zelf: ‘We staan er weer mooi op’

ReageerDe Haagse buurt Laakkwartier-Oost is volgens de eigen bewoners de slechtste buurt van Nederland. Met een rapportcijfer van 5,2 is er geen wijk in Nederland die door haar inwoners zo beroerd wordt beoordeeld, zo blijkt uit een onderzoek van wetenschappers van de Vrije Universiteit.

6 reacties

 • Aad

  1 maand geleden
  Realiteit benoemen, zou ik geen zeuren willen noemen. Vroeger verhuisde de ki deren binnen de wijk met als gevolg verspreiding. Nu worden ze gedwongen thuis te blijven wonen ( tegen hun zin) maar hebben voor het werk vervoer nodig. Zet de grijze ( bedrijfs wagens) in centrale garage en je halveert parkeer ellende vast met 40% gok ik. Nu komt er 1 personen auto uit laak oost west in en rijden 4 busjez weg en s'avonds visa versa. Huur is afyrekbasr als bedrijfskosten
 • lloyd Harkhoe

  1 maand geleden
  Er moeten meer camera's geplaatst worden en vaker controleren. Pandbrigades moeten veel meer rechten krijgen in geval van onderverhuur gelijk het pand kunnen en mogen afsluiten. Huisbaas hiermee confronteren en de kosten bij hem verhalen.
 • Koote

  1 maand geleden
  En weer een hoop reacties van personen die alleen maar negativiteit zien en zeggen. Altijd zeuren en geen poot uitsteken, vermoeiend volk.
 • Chris Eskes

  1 maand geleden
  De overgrote meerderheid van de Haagse wijken vallen inmiddels onder het kopje achterstandswijk en in andere grote steden is het niet veel beter en uitwijken naar buurgemeenten helpt niet want daar is het niet veel beter, de enige conclusie is dat de volgens onze politici zo gewenste multiculturele droom faliekant is mislukt.
 • John Kooper

  1 maand geleden
  Sinds 1986 woon ik in Laak en heb met lede ogen de verpaupering ervaren door de huisjesmelkers en investeerders die met de hulp van het regerings en gemeentelijkbeleid de verhokking met alle uiwassen hebben veroorzaakt ,met dank aan het VVD beleid in deze gemeente (een verlenstuk van de VVD regering ) het is daarom ook niet vreemd dat er veel PVV stemmers zijn omdat er niets van deze en al de vorige beleidmakers iets te verwachten is ,het enigste wat wij verwachten is meer ellende

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag