De Tielman Brothers 1960
Volledig scherm
PREMIUM
De Tielman Brothers 1960 © Kippa

Laat eerbetoon aan de'helden van toen'

The Tielman BrothersVoor wie altijd dacht dat de rock-'n-roll in Den Haag ooit begon met Golden Earrings, Q65 en Shockin' Blue, ligt er nu een dikke pil over The Tielman Brothers in de winkel.

 1. Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’
  PREMIUM

  Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’

  Met de lightrail vanuit Maassluis via Westland naar Den Haag. Dat klinkt als iets voor over vijftig jaar. Misschien. Of nooit. Wethouder Pieter Varekamp (VVD, verkeer) denkt daar heel anders over. Hoewel uit een verkenning blijkt dat we tot 2050 niet op een lightrail hoeven te rekenen, verwacht hij dat ‘we rond 2035 een heel eind kunnen zijn’ met een lightrail door Westland.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  11

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag