De schrik zat er goed in bij omstanders van een auto aan de Van Baerlestraat in de Haagse wijk Moerwijk. Een tank vol lachgas explodeerde in de kofferbak van de wagen.
Volledig scherm
De schrik zat er goed in bij omstanders van een auto aan de Van Baerlestraat in de Haagse wijk Moerwijk. Een tank vol lachgas explodeerde in de kofferbak van de wagen. © VRPress

Lachgastank explodeert in kofferbak in Moerwijk

Een harde knal die een explosie veroorzaakt. De meeste mensen denken dan direct aan een bom, vuurwerk of soms zelfs aan een handgranaat. Omstanders van een auto in de Van Baerlestraat in Moerwijk konden niet vermoeden dat een fles lachgas de boosdoener kon zijn bij het veroorzaken van een explosie in de kofferbak. 

 1. Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken: ‘Ik blijf maar doorgaan’
  PREMIUM

  Marlies poseert in bruidsjurk óp helikopter en 107 andere bizarre plekken: ‘Ik blijf maar doorgaan’

  Marlies van der Hout vond het zonde dat ze haar trouwjurk slechts één keer zou dragen. Daarom besloot ze de jurk als geintje na haar bruiloft ook op andere dagen te dragen. Inmiddels liet ze zich al op 108 gekke plekken fotograferen in haar witte jurk; Suppend op zee of op de vleugel van een helikopter, je kunt het zo gek niet verzinnen. Zolang de jurk niet kapot scheurt, blijft ze ermee doorgaan.
 2. Dit zijn de favoriete plekken van Splinter Chabot: ‘Hier kun je in vrijheid een paradijsvogel zijn’
  met video

  Dit zijn de favoriete plekken van Splinter Chabot: ‘Hier kun je in vrijheid een paradijsvo­gel zijn’

  Als kleine jongen vond Splinter Chabot het spannend om in zijn strakke paardrijbroek en hoge rijlaarzen naar de manage te fietsen, maar eenmaal daar voelde hij zich vrij. Zijn geboortestad Den Haag zit voor hem vol met ‘veilige bubbels’. Voor de AD-videoserie Echt, waarin bekende Nederlanders hun stad tonen, bezocht hij met schrijver en programmamaker Shula Tas drie van zijn favoriete Haagse plekjes.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag