Partycentrum Opera aan de Fruitweg mag zijn nachtvergunningen houden, besloot de toenmalige burgemeester Johan Remkes 30 juni, op zijn laatste werkdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Partycentrum Opera aan de Fruitweg mag zijn nachtvergunningen houden, besloot de toenmalige burgemeester Johan Remkes 30 juni, op zijn laatste werkdag. © ANP

‘Laffe streek’
wekt wrevel

Vraagtekens bij actie Remkes die vlak voor vertrek nachtvergunning Opera in stand hield

Er zijn vragen gerezen in de Haagse gemeenteraad bij het besluit van interim-burgemeester Remkes dat partycentrum Opera zijn nachtvergunningen mag houden. De HSP noemt het onbegrijpelijk dat Johan Remkes op zijn laatste werkdag als burgemeester, 30 juni, besloot de omstreden nachtvergunningen in stand te houden voor het partycentrum.

  1. Tientallen arrestaties na onrust in Haagse Schilderswijk, ook rellen in Utrecht
    UPDATE

    Tientallen arresta­ties na onrust in Haagse Schilders­wijk, ook rellen in Utrecht

    Voor de derde nacht op rij is het onrustig geweest in de Haagse Schilderswijk. De politie had voor een deel van de wijk een noodbevel uitgevaardigd, maar niet iedereen hield zich daar gisteravond en vannacht aan. Tientallen jongeren werden opgepakt. Ook in de Utrechtse wijk Kanaleneiland was het onrustig. Daar hingen volgens de politie veel jongeren rond die vuurwerk afstaken en vernielingen aanrichtten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag