Toiletjuffrouw Corien op haar werkplek op Scheveningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Toiletjuffrouw Corien op haar werkplek op Scheveningen. © AD

Lange werkdagen door strandtoerist met hoge nood

Op ScheveningenEen dagje uit naar de boulevard van Scheveningen is nooit een straf. Dat kan het wel worden als de nood hoog is. Gelukkig is de horeca alweer een tijd open en de daarbij horende wc’s ook. Wij gingen langs voor de rubriek Op Scheveningen.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  10

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Ook Whoosah wacht met smart op de Summer of Love: ‘Zon schijnt echt vaker in Scheveningen dan je denkt’
  PREMIUM
  Op Scheveningen

  Ook Whoosah wacht met smart op de Summer of Love: ‘Zon schijnt echt vaker in Schevenin­gen dan je denkt’

  Vroeger was het als strandtenthouder vooral afwachten hoe het weer zich de komende dagen gaat gedragen. Voor eigenaar Alex Keizer van beachclub Whoosah is het tegenwoordig vooral afwachten wat het kabinet gaat doen. Zo wisselvallig als de Nederlandse zomers al sinds de kleine ijstijd vanaf 1430 zijn, zo onvoorspelbaar zijn de persconferenties van het duo Rutte-De Jonge. Wij gingen langs voor de rubriek Op Scheveningen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag