V.l.n.r. Bestuurder Ewald van Vliet van Lucas Onderwijs, Wethouder Peter Hennevanger en voorzitter Jan van Hoek van Ipse de Bruggen ondertekenen de overeenkomst.
Volledig scherm
V.l.n.r. Bestuurder Ewald van Vliet van Lucas Onderwijs, Wethouder Peter Hennevanger en voorzitter Jan van Hoek van Ipse de Bruggen ondertekenen de overeenkomst. © CokvandenBerg/gemeente Pijnacker-Nootdorp

Leerlingen van ‘t Kraaienest komen samen in één gebouw

Alle leerlingen van ‘t Kraaienest zitten in de toekomst onder één dak. Dat wordt mogelijk door een uitbreiding van het schoolgebouw op het terrein van Ipse de Bruggen Craeyenburch in Nootdorp. ‘t Kraaienest is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

  1. Kustdorp in de ban van ontsnapping drie exotische roofdiertjes: ‘Ze zijn heel alert en snel’
    PREMIUM

    Kustdorp in de ban van ontsnap­ping drie exotische roofdier­tjes: ‘Ze zijn heel alert en snel’

    Inwoners van ’s-Gravenzande hebben een nieuw tijdverdrijf. Het halve kustdorp is in de weer met een klopjacht op drie stokstaartjes. De even olijke als exotische diertjes zwerven door de straten, op zoek naar voedsel. Diverse ’s-Gravenzanders hebben het trio reeds op de foto vast weten te leggen. Tot dusver is het nog niet gelukt om de op muizen en ratten jagende roofdieren te vangen.
    Den Haag

In samenwerking met indebuurt Den Haag