Volledig scherm
Groot Kerstcircus Den Haag © Groot Kerstcircus Den Haag (via Indebuurt Den Haag)

Lenige Chinezen en dansende draken komen deze kerst naar Den Haag

Kerstmis en China is niet direct een combinatie waar we snel aan denken. Maar ook daar wordt Kerstmis gevierd en binnenkort kun je dat met eigen ogen meemaken op het Malieveld. Acrobaten, slangenmensen, koorddansers en jongleurs komen namelijk helemaal uit Azië naar Den Haag voor het Groot Kerstcircus.

Dertig artiesten van het Chinees Nationaal Circus komen speciaal naar Den Haag voor het Groot Kerstcircus, meldt mediapartner Indebuurt Den Haag. De artiesten nemen natuurlijk exotische kostuums en dansende draken mee.

De Chinese artiesten verpakken hun acts in verhalen over hun land, over de helden van China, hun spiritualiteit en de mentaliteit van de bevolking. Maar uiteindelijk zijn het de acts zelf die bijzonder zijn zoals menselijke piramides en spannende luchtacrobatiek.

Info Groot Kerstcircus

Het Groot Kerstcircus is van 21 december tot en met 5 januari te vinden op het Malieveld. Op de meeste dagen is er een ochtendshow om 11.30 uur en een middagshow rond 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €22,90 voor volwassenen en €19,90 voor kinderen. Via de website van het Kerstcircus kun je kaartjes bestellen.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag