De familie Bartman Den Brave met van links naar rechts Andrea Bartman, Paul den Brave, Lexie, Josette Bartman, Siem en Huub Bartman. Het schilderij boven de bank is van Jamel Armand.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Bartman Den Brave met van links naar rechts Andrea Bartman, Paul den Brave, Lexie, Josette Bartman, Siem en Huub Bartman. Het schilderij boven de bank is van Jamel Armand. © Remco Koers

Leuk die verkiezingen, maar in dit gezin was het flink puzzelen: ‘Het is hier gezellig chaotisch’

Zo Zijn WijSinds de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn, keert zoetjesaan de rust terug in het gezin van PvdA-fractievertegenwoordiger Andrea Bartman. „Thuis is het flink puzzelen geweest.” In de rubriek Zo Zijn Wij vertellen Haagse families over van die typische familiedingen. Deze keer: familie Bartman - Den Brave.

  1. Werkgevers transportsector halen alles uit de kast voor chauffeurs: opleiding bijna gratis én baangarantie
    PREMIUM

    Werkgevers transport­sec­tor halen alles uit de kast voor chauffeurs: opleiding bijna gratis én baangaran­tie

    De samenleving heeft ze hard nodig, maar vrachtwagenchauffeurs zijn steeds lastiger te vinden. De sector transport en logistiek kampt met een enorm tekort aan personeel. Voor werkgevers is het lastig om vacatures direct te vervullen, blijkt uit de meest recente cijfers van Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De komende jaren zijn er 10.000 chauffeurs nodig, per jaar.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag