Een vrouw kwam afgelopen zondag hard ten val toen ze in de Goudenregenstraat met haar wiel in de tramrails terecht kwam.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrouw kwam afgelopen zondag hard ten val toen ze in de Goudenregenstraat met haar wiel in de tramrails terecht kwam. © District8

Levensgevaarlijke tramrails nekken fietsers: ‘We bellen elke keer 112’

Den Haag is berucht om z’n straten met tramrails die levensgevaarlijk zijn voor fietsers. De traumahelikopter moest afgelopen zondag nog landen op het Goudenregenplein waar een fietser zwaar gewond raakte na in de rails te zijn gereden. De voorzitter van de Fietsersbond Haagse regio wil de situatie op de politieke agenda. 

13 reacties

 • Hans Hoff

  2 maanden geleden
  Het beste zou zijn om álle trams de stad uit te gooien. Nooi meer opengebroken straten om rails te vervangen. Nooit geen valpartijen meer. Álle bovenleidingen met stalen palen de stad uit dus geen horizonvervuiling meer.
 • E.M.J. Zernitz

  2 maanden geleden
  Ook heel gevaarlijk De Duivelandsestraat naar het strand . Aan beide kanten parkeren auto’s, gedeeltelijk op het smalle strookje dat er voor de fietsers overblijft. Als onverwacht een autodeur wordt geopend zit je zo in de tramrails.
 • Groenewold

  2 maanden geleden
  Het is een probleem wat niet zomaar is op te loseen sinds de tramrails bestaan maar met valen en opstaan leert men leven als men er veel last van heeft neem een fiets met brede banden die bestaan ook zo zijn er ook trucjes om weer uit de reels te komen maar waar zou je dat kunnen oefenen want men valt meestal de eerste keer je kunt er niet uit komen door meteen je stuur te draaien dan val je gelijk de beste oplossing is schuiner de tramrails over gaan dat werkt het beste
 • Arie Koster

  2 maanden geleden
  Gewoon even naar rechts de zijstraat in en dan haaks oversteken. Kost je misschien 2 minuten maar is 10x veiliger
 • Maria Koot

  2 maanden geleden
  Levensgevaarlijke verkeerssituaties, zoals genoemde tramrails, hebben niets te maken met schuld buiten jezelf zoeken. Het risico om een ongeluk te krijgen is onaanvaardbaar groot. Kom op gemeente Den Haag, doe er eindelijk iets aan.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag