Volledig scherm
De plek waar de auto werd gevonden is inmiddels afgezet voor onderzoek © Regio15

Lichaam vermiste Karin Heemskerk gevonden

In het water van de Vlietlanden tussen Voorschoten en Leiden heeft de politie vanmiddag de zwarte Toyota Aygo van Karin Heemskerk gevonden met een lichaam erin. De politie gaat ervan uit dat het om haar gaat en onderzoekt de doodsoorzaak. 

De 51-jarige Heemskerk werd op 27 oktober voor het laatst gezien bij het Alrijne ziekenhuis in haar woonplaats Leiden. De politie vermoedde al dat zij daar vandaan vertrok met haar auto, die nu terug gevonden is. In het water langs de Vlietweg tussen Voorschoten en Leiden zochten agenten de hele dag met een sonarboot en speurhonden. Bij de Vlietlanden in Leiden werd uiteindelijk de auto aangetroffen.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Celstraffen tot negen jaar voor smokkel van 1136 kilo cocaïne van Colombia naar Nieuwkoop

    Celstraf­fen tot negen jaar voor smokkel van 1136 kilo cocaïne van Colombia naar Nieuwkoop

    Het Openbaar Ministerie (OM) eist tegen een 24-jarige Hagenaar, twee Delftenaren en een Nieuwkoper (64) celstraffen tot 9 jaar voor het smokkelen van 1136 kilo cocaïne naar Nederland. Het viertal liep tegen de lamp toen het dacht een zeecontainer met 33 sporttassen drugs op te halen in de haven van Antwerpen. Maar de Belgische Douane had de drugs al gespot en verborgen camera’s in de container gehangen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag