Huisarts Ellis van Biezen van Huisartsenpraktijk Zonneoord gaat op uitnodiging van Robbert Jan Dekker van Dekker Hout op De Werf patiënten vaccineren donderdag. Het wordt nog spannend hoeveel mensen er komen na alle vragen bij patiënten over de veiligheid van AstraZeneca.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Ellis van Biezen van Huisartsenpraktijk Zonneoord gaat op uitnodiging van Robbert Jan Dekker van Dekker Hout op De Werf patiënten vaccineren donderdag. Het wordt nog spannend hoeveel mensen er komen na alle vragen bij patiënten over de veiligheid van AstraZeneca. © Henriette Guest

Loods voor vaccineren is er, nu de patiënten nog: ‘Dat wordt een hele spannende’

Huisartsen komen om in het extra werk door de steeds wisselende adviezen over het gebruik van het AstraZeneca vaccin. Elf huisartsen onder één dak in de Haagse wijk Bouwlust hebben hoe dan ook een loods geregeld voor het prikken van hun patiënten. Mochten die komen. 

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag