Man in hoofd gestoken bij ruzie in Haagse Schilderswijk, dader op vlucht

VideoEen man is vanmiddag in zijn hoofd gestoken op de Scheepersstraat in de Schilderswijk in Den Haag. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Een agent, die even verderop was, werd door omstanders aangesproken dat twee mannen flinke ruzie aan het maken waren op de Cilliersstraat. Toen de agent de mannen zag renden ze achter elkaar aan naar de Scheepersstraat. Waar de ruzie dusdanig is geëscaleerd en een van de mannen in zijn hoofd werd gestoken. De politie schoot het slachtoffer te hulp. De andere man sloeg op de vlucht.

Na controle door opgeroepen ambulancepersoneel is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe erg de verwondingen van de man precies zijn, is nog onduidelijk. Hij kon wel, met ondersteuning, zelf op de brancard gaan liggen. 

Van de dader ontbreekt nu ieder spoor. De politie geeft aan geen duidelijk signalement van de dader te hebben en weet alleen dat het om een man gaat. Volgens calamiteitensite District8 is iets verderop een mes aangetroffen. De politie kan dit nog niet bevestigen en doet onderzoek naar de steekpartij. 

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Steekpartij © District8

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag