Volledig scherm
De politie doet onderzoek in de woning aan de Valkenboslaan. © Regio15

Man in woning Valkenboslaan stierf natuurlijke dood

De man die gisteravond na een melding van wateroverlast dood werd gevonden in een woning aan de Valkenboslaan in Den Haag is een natuurlijke dood gestorven. Dat zegt een woordvoerder van de politie.

Er werd uitgebreid onderzoek gedaan, waarna duidelijk werd dat er geen sprake was van een misdrijf. Doordat het om een natuurlijk overlijden gaat, wil de politie niets zeggen over de identiteit van de man.

Het lichaam werd in een woning op de derde verdieping gevonden na een melding van wateroverlast. Door dat water liep de woning van het slachtoffer schade op. Ook twee andere woningen raakte beschadigd. De bewoners daarvan moesten vannacht ergens anders slapen. Het is niet duidelijk of zij vandaag terug naar huis kunnen.

Oorzaak

De oorzaak van de wateroverlast blijft onduidelijk. Ook een brandweerwoordvoerder kan daar niet meer over kwijt. Buren die gisteravond buiten stonden, denken dat de man onder de douche stond en daar overleed. Het overlopende water zou de overlast veroorzaakt hebben.

Een andere buurtbewoner laat weten dat bewoners van de tweede etage gisteravond opeens zagen dat hun plafond doorzakte, maar meent dat de oorzaak een lekkage via het dak is geweest.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag