Marokkaanse Nederlanders in de ban van goedkope vliegtickets naar Marokko, maar er is vooral frustratie

Marokkaanse Nederlanders zijn massaal in de ban van supergoedkope tickets naar Marokko. De nationale luchtvaartmaatschappij RAM biedt sinds een paar dagen historisch lage prijzen aan voor vluchten naar het Noord-Afrikaans land. Alleen blijkt het boeken van een vlucht op de site van de RAM bijna onmogelijk. Tot grote frustratie van velen.  

10 reacties

 • Gigger Gsxr

  2 jaar geleden
  Wat een stelletje zure kippen hier. Beste Youssef, ik kan mij totaal niet vinden in hetgeen onze medelander alhier deelt aan wie het lezen wilt. Als ik (NL) met mijn grote gezin voor een klein bedrag tickets aan kan schaffen sta ik vooraan ondanks dat ik in de gelegenheid ben het volle pond te betalen. Aan alle moraalridders, veel plezier in eigen land!
 • Cees De Jong

  2 jaar geleden
  @Oosterloo, Tuurlijk de usual suspect gaat ervoor zorgen dat alle IC units volraken. En dat noodzakelijke zorg uitgesteld worden en we in een 3e lockdown terecht komen. De usual suspect is ook verantwoordelijk voor de klimaat crisis, voor de 1e en 2e Wereldoorlog, de impact op huizen door de gaswinning in Groningen en dat het erg warm buiten is momenteel.
 • Oosterloo

  2 jaar geleden
  Leuk met zijn allen naar een land met code oranje. En straks de ziekenhuis bedden bezetten en diegene die al lang wacht op een urgente operatie weer de wachtkamer in sturen.
 • Cees De Jong

  2 jaar geleden
  Wat een zure, bittere, verwijtende reacties weer op een bijdrage die over onze Marokkaanse medelanders gaat. Er moet best wel wat naars in je zitten om zo zuur naar mensen te kijken en het een zure reactie bij je triggert. Triest hoor. En voor de “ecologische helden” onder ons willen jullie graag het goede voorbeeld geven, door te stoppen met vliegen, auto rijden, vlees eten en de duurzame energie transitie van jullie huis in gang zetten :) Dank u wel.
 • Gerard Bos

  2 jaar geleden
  Als je in een ander land gaat wonen en je toch elk jaar of vaker je familie wilt blijven zien, weet je dat dit geld gaat kosten en kan je daar rekening mee houden. Als je daar geen rekening mee houdt doe je iets niet goed of is het zien van familie toch niet zo belangrijk? en gaat het om de vakantie? nou dat kan dan ook dichterbij en goedkoper.
 1. Hoe armband van plantagearbeider Sinah de wereld over reisde: ‘Een turbulente weg afgelegd’
  PREMIUM

  Hoe armband van plantagear­bei­der Sinah de wereld over reisde: ‘Een turbulente weg afgelegd’

  Met niet meer dan een sarong aan, een plunjezak en een zilveren armband om haar pols stapt Sinah Kartowikromo op 31 juli 1913 op een stoomschip. Van Semarang in het toenmalige Nederlands-Indië wordt ze onder valse voorwendselen als contractarbeider naar Suriname verscheept. Een eeuw later ligt haar sieraad in een Haags Museum. Als onderdeel van een tentoonstelling over het koloniaal verleden.
  Den Haag

In samenwerking met indebuurt Den Haag