Marokkaanse Nederlanders in de ban van goedkope vliegtickets naar Marokko, maar er is vooral frustratie

Marokkaanse Nederlanders zijn massaal in de ban van supergoedkope tickets naar Marokko. De nationale luchtvaartmaatschappij RAM biedt sinds een paar dagen historisch lage prijzen aan voor vluchten naar het Noord-Afrikaans land. Alleen blijkt het boeken van een vlucht op de site van de RAM bijna onmogelijk. Tot grote frustratie van velen.  

10 reacties

 • Gigger Gsxr

  5 maanden geleden
  Wat een stelletje zure kippen hier. Beste Youssef, ik kan mij totaal niet vinden in hetgeen onze medelander alhier deelt aan wie het lezen wilt. Als ik (NL) met mijn grote gezin voor een klein bedrag tickets aan kan schaffen sta ik vooraan ondanks dat ik in de gelegenheid ben het volle pond te betalen. Aan alle moraalridders, veel plezier in eigen land!
 • Youssef Hamdaoui

  5 maanden geleden
  @Oosterloo, Tuurlijk de usual suspect gaat ervoor zorgen dat alle IC units volraken. En dat noodzakelijke zorg uitgesteld worden en we in een 3e lockdown terecht komen. De usual suspect is ook verantwoordelijk voor de klimaat crisis, voor de 1e en 2e Wereldoorlog, de impact op huizen door de gaswinning in Groningen en dat het erg warm buiten is momenteel.
 • Oosterloo

  5 maanden geleden
  Leuk met zijn allen naar een land met code oranje. En straks de ziekenhuis bedden bezetten en diegene die al lang wacht op een urgente operatie weer de wachtkamer in sturen.
 • Youssef Hamdaoui

  5 maanden geleden
  Wat een zure, bittere, verwijtende reacties weer op een bijdrage die over onze Marokkaanse medelanders gaat. Er moet best wel wat naars in je zitten om zo zuur naar mensen te kijken en het een zure reactie bij je triggert. Triest hoor. En voor de “ecologische helden” onder ons willen jullie graag het goede voorbeeld geven, door te stoppen met vliegen, auto rijden, vlees eten en de duurzame energie transitie van jullie huis in gang zetten :) Dank u wel.
 • Gerard Bos

  5 maanden geleden
  Als je in een ander land gaat wonen en je toch elk jaar of vaker je familie wilt blijven zien, weet je dat dit geld gaat kosten en kan je daar rekening mee houden. Als je daar geen rekening mee houdt doe je iets niet goed of is het zien van familie toch niet zo belangrijk? en gaat het om de vakantie? nou dat kan dan ook dichterbij en goedkoper.
 1. Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’
  PREMIUM

  Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’

  Met de lightrail vanuit Maassluis via Westland naar Den Haag. Dat klinkt als iets voor over vijftig jaar. Misschien. Of nooit. Wethouder Pieter Varekamp (VVD, verkeer) denkt daar heel anders over. Hoewel uit een verkenning blijkt dat we tot 2050 niet op een lightrail hoeven te rekenen, verwacht hij dat ‘we rond 2035 een heel eind kunnen zijn’ met een lightrail door Westland.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag